Dags för semester – leaderkontoret öppnar igen 12 augusti

19 juli 2019 - Nyhet

Omväxlande sommarväder, ömsom regn ömsom sol, har kännetecknat vädret de senaste veckorna. Oavsett väderlek här hemma i Värmland är det nu semestertider på leaderkontoret. Med det ges också tidsmässiga möjligheter till att se sig omkring i övriga landet och världen och passa på att omvärldsspana. Därför håller vi stängt t o m vecka 32.

Det är också hög tid att varva ner efter en synnerligen hektisk vår, för såväl Växtlust Värmlands personal som för styrelsen. Nu behöver vi alla ladda om batterierna inför nya intressanta uppdrag under hösten. Vi håller semesterstängt under resten av juli och första veckorna i augusti. Därefter kör vi igång igen och måndag 12 augusti är hela teamet tillbaka.

Som du säkert har sett införde styrelsen den 17 maj ett temporärt stopp för nya idéer om projekt inom Växtlust Värmlands leaderområde. Om du vet med dig att du har en intressant idé du gärna vill beskriva för oss kan du fortfarande få tips och råd genom att först botanisera själv här på Växtlusts webbplats. Särskilt under rubriken Idéhantering får du god vägledning om vad som gäller just nu och kan bedriva lite självstudier där. Den 1 oktober 2019 öppnar vi för att diskutera nya idéer igen.

Under tiden kan du också presentera idén kort och koncist genom att fylla i och skicka in idén genom ”Idépresentations-formuläret” som du finner på sidan Idéhantering. Om du har frågor som gäller ett pågående projekt är du välkommen att höra av dig på vår info-adress info@vaxtlust.se. Denna adress läser verksamhetsansvarig av en gång i slutet av varje vecka med start i v 31. Du kan också skicka ett kort sms till Ewa Ryhr Andersson på tel 073-097 55 11, ifall det uppstår någon akut fråga gällande ett pågående projekt, som behöver besvaras. Övriga frågor är också välkomna förstås, men de besvarar vi när teamet är åter i augusti.

Leaderteamet önskar alla en riktigt skön fortsättning på sommaren

// Ewa, Anki och Mattias

Fjällkor med kalvar på bete i Österrike