Dags för idémöten – har du något guldkorn?

29 september 2017 - Nyhet

Tack till er som fört fram intressanta idéer till diskussion med leaderkontoret den senaste månaden! Flera av dessa idéer har stor potential att formas till spännande leaderprojekt inom Växtlust Värmlands strategi under hösten, jättekul. Men vi har plats för ännu fler projektförslag, så klart. Därför är det nu dags att genomföra den första av två omgångar idémöten ute i vårt avlånga leaderområde. Vi passar på före hela området är på jakt efter älgar. Först ut är Hagfors, Eda och Sunne. Här nedan ser du när och var dessa möten äger rum.

Hagfors: Ekshärad, kommunhuset den 3 oktober kl 1830 – 2030.

Eda: Charlottenberg, Folkets hus den 4 oktober kl 1830 – 2030.

Sunne: Svetsarevägen 3, Lokal Ateljén på Idéum den 5 oktober kl 1830-2030.

Vi bjuder på fika så anmäl dig gärna dagen innan till info@vaxtlust.se eller via sms till Ewas mobil nr. 073-097 55 11. Du är självklart välkommen även om du glömmer att anmäla dig!

Vi planerar att vara två personer från Växtlust-organisationen på plats varje kväll. Efter presentation och allmän frågestund kan vi lyssna enskilt på just din idé en stund. Låter det som ett möjligt leaderprojekt bokar vi sen enskilda träffar med er som kommer till våra idémöten. Då får du mer tid, tips och råd för att kunna jobba vidare med just din grupps eller ditt företags idé till ett färdigt projekt.

Guldkorn som förgyller tillvaron kan man finna på olika sätt – här nedan ser du mina senaste – alldeles färska och härliga. Kom och träffa oss så diskuterar vi dina bästa förslag – varmt välkommen!

// Leaderkontoret

Härliga kantareller finns fortfarande att njuta av