Full fart framåt – fler idéer tack!

28 augusti 2017 - Nyhet

Sommaren 2017 går nu mot sitt slut och höstmånaden september är i antågande. Då är det åter full fart på leaderkontoret. Under de första veckorna i augusti varvade vi jobb med ytterligare semester och hoppas nu efter sommarens ledigheter ha laddat upp ny energi inför höstens supportinsatser. Vi väntar därför nyfiket på vilka nya idéer som ni hunnit ta fram under de ljusa sommarmånaderna runt om i vårt sex kommuner stora leaderområde. Alla som har en bra projektidé, som passar in i vår utvecklingsstrategi för området och som ska genomföras inom västra och norra Värmland har möjlighet att ansöka om ett projektstöd inom Leader.

Välkommen att höra av dig per telefon eller e-post, så bokar vi en tid för att diskutera ditt/ert nya spännande leaderprojekt! Personalen på leaderkontoret når du lättast genom e-post: info@vaxtlust.se. Vill du hellre ringa är våra telefonnummer dessa:

Ewa 073-097 55 11  Anders 073-097 00 45 och Mattias 073-097 00 21.

Mattias jobbar 50 % (måndag-onsdag jämna veckor och måndag-tisdag udda veckor).

Tisdag den 19 september är personalen på Jordbruksverkets utbildning i ”Ansökan om utbetalning” i Stockholm. Då är leaderkontoret tillfälligt stängt.

Varmt välkommen till en spännande höst!

//Leaderkontoret