God Jul & Gott Nytt År!

24 december 2018 - Nyhet

Julefriden infann sig på leaderkontoret när adventsljusstakarna slocknade och personalen gick hem för att fira jul och nyår med familj, släkt och vänner. Under mellandagarna tar vi ledigt för att verkligen vila upp oss för nya tag efter alla helger vi nu ser fram emot. Vi gläntar lite smått på dörren till leaderkontoret under v 2 när Mattias som först ut är åter 7 januari 2019, därefter Anki den 8:e medan Ewa är åter först den 14:e januari efter sin efterföljande semester. Eftersom både Mattias och Anki jobbar deltid, företrädelsevis måndagar och tisdagar i början av 2019 håller kontoret åter stängt 9-11/1 för att sen vara igång på allvar från 14/1.

Vi önskar alla nya projektägare lycka till med era projekt framöver! Startmöten kommer att bokas upp med Ewa så snart ni fått era formella beslut och Ewa är i tjänst igen. Vi hoppas också att alla projektgrupper som redan jobbar på för fullt med projektarbetet gör det i medvind med goda resultat runt hörnet inför kommande slutredovisningar! LAG Växtlust Värmland och vi i personalen tackar för hittills genomförda aktiviteter och alla ideella timmar som lagts ner för bygdens, föreningens, företagets eller aktiviteternas bästa. Vi har också två projektägare som under hösten 2018 avslutat sina projektinsatser helt: Äppeldalen i Östra Rud i Arvika kommun och Wängus AB i Säffle kommun. Vi önskar er all lycka med era kommande egna insatser i föreningen respektive företaget och ber att få återkomma med uppföljning och utvärdering av hur det går i ”livet efter leader” så småningom 🙂 !

Nya intressenter jobbar på med planer inför kommande projektansökningar 2019, medan flera andra redan är på god väg med sina steg 2-ansökningar som därför inom kort landar i den digitala inkorgen för genomgång av leaderkontorets personal. Vi ser positivt och med intresse på er nyvunna projektvilja och tror oss inom kort ha fått tillräcklig fart på projektinflödet, för att få behålla våra tilldelade projektmedel beviljandetiden ut (sommaren 2020) eller så länge medlen räcker till för nya projektbeslut.

Föreningen Växtlust Värmland har startat en Facebooksida. För att bredare och lite snabbare nå ut med aktuella smånotiser från Växtlust Värmlands verksamhet, kortfattat kunna sprida våra glädjeämnen och ge information till er särskilt intresserade om vad alla projekt som nu pågår runt om i hela leaderområdet gör har  vi startat en Facebooksida @vaxtlust . Den premiäröppnades i samband med styrelsens sista möte den 14 december. När verksamheten är i full gång igen i mitten av januari och framåt kan ni förvänta er nya inlägg på Facebook. Det kan komma nåt innan dess också förstås, när andan faller på…

Med önskan om  GOD JUL & GOTT NYTT ÅR har vi nu stängt för i år och 14 dagar framöver.

// Leaderteamet Ewa, Anki och Mattias

Dekoration runt adventsljusstaken inomhus ger trivselkänsla i väntan på julaftonen

Utejulgran i motljus