Här finner du Leaderkontoret i Torsby

2 maj 2022 - Nyhet

Leaderkontoret finns sedan augusti 2021 på Kyrkogatan 5B i Torsby, mitt i en uppförsbacke finner du oss. Hit flyttade vi efter nästan 14 år på Brårudområdet i lokalen IDEUM i Sunne. Vi finns på leaderkontoret i Torsby flera gånger i veckan, men vi täcker också ett sex kommuner stort geografiskt område med vårt arbete till stöd för spännande nytänkande projektinsatser i samverkan inom Arvika, Eda, Hagfors, Sunne, Säffle och Torsby kommuner. Efter pandemitiden är vi åter ute och rör på oss i den stora geografi leaderområdet spänner över. Så fort vi har möjlighet besöker vi er gärna, men fortsatt är stödet genom epost, telefon och digitala möten den väg vi oftast använder för att hinna stötta så många som möjligt under en vecka. Den första gången vi diskuterar en idé med intresserade av projektstöd genom leadermetoden sker det vanligen per telefon.

Du når oss lättast genom info@vaxtlust.se eller genom att ringa någon av oss. Mer information och en kontaktruta att fylla i som landar din fråga direkt i vår epost finner du HÄR

Välkommen att höra av dig vid intresse av ett samtal eller behov av stöd i ett pågående projekt! Du vet väl att det arbetas för fullt för att skapa nya möjligheter under 2023-2027? Vi kommer att få besked under juni månad, om det utökade leaderområdet (Munkfors tillkommer då) har prioriterats för nya möjligheter. Håll tummarna för att nya projektmedel därmed blir tillgängliga från 2023!

// Leaderkontoret