Vi på Växtlust Värmlands leaderkontor finns här för att guida dig och din grupp i allehanda frågor.

När du t ex har presenterat en idé för leaderkontoret och vi bedömt att idén kan passa in i Växtlust-strategin ska den formas om till en konkret projektidé. Då kan du/din organisation få tips och råd av oss. Personalen ger också löpande support under tiden som projektidén utvecklas vidare till en komplett projektansökan. Du/er projektgrupp får så klart även stöttning under pågående projektverksamhet och vi håller naturligtvis kontakt med dig/er för att få veta hur projektet fungerar ända in i mål. Just därför sparas dina kontaktuppgifter hos oss när du väl har sänt in en idé som du önskar att vi ska granska och ge respons på, så att du kan få stöd vidare framåt i ansökningsprocessen.

Välkommen att kontakta leaderkontoret när du har frågor om vår verksamhet i största allmänhet, när du vill presentera en idé eller kanske träffa oss.

Adress:

Idéum Svetsarevägen 3
686 33 Sunne

Telefon:

+46 (0)73 – 097 55 11

Mail:

info@vaxtlust.se

 


Personal

Ewa Ryhr Andersson - verksamhetschef

Ewa Ryhr Andersson

Verksamhetschef

Bakgrund: Agronom, utbildad vid SLU Ultuna. Uppvuxen i Säffle, delvis på mjölkgård. Drev under tio år t o m 2002 lammproduktion. Jag har arbetat med rådgivning och landsbygdsutveckling hela arbetslivet. Tidigare arbetsgivare Hushållningssällskapet Värmland, Länsstyrelsen, LRF och f g leaderförening.

Intressen: Med utflugna barn ägnas fritiden åt resor, trädgård, travsport och hockey.

ewa.ryhr.andersson@vaxtlust.se
073-097 55 11

Anki Marsh

Ekonom

Bakgrund: Utbildad gymnasieekonom som har kompletterat med högskolekurser i ekonomi. Därtill fackutbildningar inom bokslut, deklarationer och skatter. Nyligen erfarenhet från arbete som redovisningskonsult inom Fridhs Revisionsbyrå AB och Ekonomo AB. Tidigare erfarenhet bl a som boknings- och pensionatsansvarig hos turistanläggningar i Fryksdalen, från eget reseföretag och som reseledare i Spanien erfarenhet av kundkontakter internationellt.

Intressen: Barn i skolåldern gör hem och familj extra viktiga, trädgårdsarbete och husrenovering är särskilda intressen.

Anki arbetar måndagar och tisdagar (40 %)

anki.marsh@vaxtlust.se
073-097 00 45
Mattias Dahlman - Administratör

Mattias Dahlman

Administratör på konsultbasis

Bakgrund: Hortonom, utbildad vid SLU Alnarp. Driver företaget Örtikultur Brunskog AB. Mattias har arbetat med landsbygdsrådgivning i Kristinehamn genom Hushållningssällskapet och som rådgivare för Arbetsintegrerade Sociala Företag i Arvika kommun. Han är engagerad inom föreningen Värmlandsleder och är uppväxt i Ekshärad.

Mattias avslutade sin anställning 2020, men kommer att bistå oss på konsultbasis under 2021.

Anna-Lena Carlsson Ordf.

Anna-Lena Carlsson

Ordförande Växtlust Värmland. Offentlig företrädare Torsby. Arbetsutskott.

Kompetens, nyckelord: Helhetsperspektiv som kommunrepresentant. Kommunalråd (deltid) i Torsby kommun och VD i TUAB. Vice ordförande i Torsby kommuns kommunstyrelse och ledamot av kommunfullmäktige m m. Ledamot i LAG i f g leaderförening. Egen företagarerfarenhet inom handel. Föreningserfarenhet lokalt och nationellt. Projektvana. Särskild kunskap inom tillgänglighet, rehabilitering och småskalig energi.

anna-lena.carlsson@torsby.se
076-816 57 42