Lansering av den innovativa idén – 65+ på Bryggan

18 juni 2020 - Nyhet

Under onsdagen lanserades den innovativa idé som har sitt ursprung inom leaderprojektet ”Internationell Växtlust”. Idén har tagits fram i samarbete mellan en grupp småföretag under den innovationsprocess gruppen 2020 nyligen avslutade tillsammans med företaget DLXA. Idén har fått en egen logga och namnet ”65+på Bryggan” . Under 8 tisdagar (kl 11-14) med start den 23 juni kommer äldre personer från 65 år och uppåt att välkomnas till en väl planerad träff med underhållning, lunch och kaffe samt tillfälle till umgänge. Aktiviteten baseras självklart på de rådande rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten dvs att max 50 personer får vistas där samtidigt, att de som deltar alla är friska, att vi håller tillräckliga avstånd och är noggranna med hygienen. Just för att anpassa oss till begränsningen i antalet deltagare erbjuds endast 40 platser och där max 9 personer ytterligare kommer att vistas samtidigt vid Frykensundets kant på det område DLXA förfogar över.

Eftersom hela programinnehållet arrangeras av DLXA inkl lunch och kaffeservering säljs en plats under aktuell tisdag utifrån begreppet ”först till kvarn” av företaget till dig som tillhör den aktuella målgruppen 65 + för 195 kr per tillfälle. Ring tel. 073-340 28 81 (se mer information i annons i Sunne Nytt 17/6).

Biljetter finns också till rabatterat pris att efterfråga hos den lokala banken, om du är kund hos Fryksdalens Sparbank.

Vi hoppas på fint väder och strålande humör och vi är väldigt nyfikna på om Du är intresserad av 65+ på Bryggan? Välkommen!

Annons i Sunne-Nytt

Vi välkomnar gruppen 65+ till Bryggan!