Välkommen Annika – Växtlusts nya ideella ledamot!

11 juli 2018 - Nyhet

Vid det extra årsmötet tisdag 26 juni valdes en ny ordinarie ideell ledamot in i LAG Växtlust – Annika Dahlman. Hon representerar Värmlands Idrottsförbund och därmed alla idrottsföreningar inom Växtlust Värmlands leaderområde.  Till Värmland kom Annika 1980 för att studera på skidgymnasiet i Torsby och var 1984-1991 aktiv längdskidåkare och med i landslaget. Annika har även bott i Arvika i tio år och bor nu sedan 1995 i Karlstad. Till yrket är hon personalvetare, har arbetat på Arbetsförmedlingen sen 2004 och jobbar med ungdomar med funktionsnedsättningar för att vägleda dem ut i arbete. Annika är också ordförande i Grava Skidklubb. Hon gillar att hålla igång året runt, värdesätter att vara ute i naturen och vandrar gärna.

Annika har genom sitt arbete goda kunskaper inom Socialfonden. Hon har erfarenhet och intresse av människor som står långt ifrån arbetsmarknaden och har även arbetat inom projekt finansierade av Socialfonden. Inom strategins tema 1 Bryta mänskliga barriärer och tema 5 Engagerade aktörer och ideella krafter kan hon förstärka LAG:s övriga ledamöter. Hon har också god kännedom om flera av de horisontella principerna.

Vid höstens första styrelsemöte med LAG Växtlust den 11-12 september blir det premiär för Annika – välkommen med i leaderstyrelsen!

Vid det extra årsmötet valdes också Svenne Andersson, Östra Ämtervik till ny förste vice ordförande efter avlidne Sture Hermansson, som var Värmlands Idrottsförbunds tidigare representant i leaderstyrelsen. Svenne har funnits med oss sedan 2017 och representerar föreningslivet inom Sunne kommun. Vi önskar Svenne lycka till i sin nya roll i Växtlust Värmlands arbetsutskott (AU), där han nu fått ett större ansvar inom LAG Växtlust som ideell ledamot.

Läs mer om Föreningen Växtlust Värmland HÄR