Välkommen till Växtlust Värmlands nya webbplats!

24 maj 2017 - Nyhet

Idag lanserar vi, Föreningen Växtlust Värmland, vår nya webbplats. Äntligen är vi ute på den digitala banan med aktuell information och projektnyheter. Vi hoppas att ni som tittar in här ska uppskatta webbplatsen och finna det ni söker efter. Ni får mycket gärna ge oss respons på hur ni uppfattar att vår digitala kanal fungerar som informations- och inspirationskälla. I höst planerar vi nämligen att kort utvärdera om webbplatsens utformning fungerat som det var tänkt eller om vissa korrigeringar behöver ske. Sen färdigställer vi nästa steg i vårt digitala utbud, främst kopplingen till sociala medier.

Maila oss! Skriv några korta rader till leaderkontoret när du haft tillfälle att besöka oss här några gånger och hunnit botaniserat runt bland sidorna. Märk ditt meddelande med ”Synpunkter webb” och maila till info@vaxtlust.se. Du kan också använda kontaktformuläret under Kontakt i huvudmenyn, om du föredrar det. Vi tar tacksamt emot dina synpunkter.

Du som istället vill ha kontakt för att diskutera en idé använder också någon av de två alternativa sätten ovan för att meddela oss. Märk då istället meddelandet med ”Projektidé”. Välkommen med din förfrågan.

Tack till Noboxsolutions AB! Vi vill framföra vårt tack till det flexibla webbföretaget i Karlstad, som hjälpt oss att konstruera webbplatsen, som gett oss råd och tips och som visat stort tålamod!