GOD JUL & GOTT NYTT ÅR – tack för i år! Nu tar leaderkontoret ledigt

23 december 2020 - Nyhet

Tack till er alla för i år! Nu ska vi fira jul- och nyårshelgerna med våra nära och kära i de närmaste små bubblorna på pandemisäkrade sätt. Därför stänger leaderkontoret också verksamheten under kommande storhelger och öppnar åter först 11 januari igen. Vi vill tacka alla som i stort och smått bidragit till att vi trots allt fått det mesta att fungera under ett intensivt sista år enligt den ursprungliga programperiodens lagda plan, år 2020. Dessutom tack till alla som kämpat på med projektverksamhet under ett mycket besvärligt pandemi-år som lagt krokar för oss både här och där under årets olika skeden.

Varmt tack till alla projektägare som kämpat med era projektplaner i motvind, där aktiviteter fått skjutas upp, förändras eller helt ställas in.

Tack också till Föreningen Växtlust Värmlands medlemmar som oförtrutet kämpat på och stöttat oss i både ett årsmöte och ett extra årsmöte som i år dessutom fick genomföras som mindre sociala telefonmöten istället.

Stort tack till alla föreningens förtroendevalda som är så engagerade, pålästa och intresserade och som vill alla väl och som därför står ut med såväl kort framförhållning som sena underlag emellanåt, när de sökande inte hinner klart i så god tid som hade varit önskvärt.

Sist men inte minst vill jag tacka mina kollegor, Anki och Mattias, som tillsammans med mig arbetat hårt under hela programperioden ända fram till sista arbetsdagen detta år. Vi har behövt kämpa för att klara alla åtagande vi i teamet, men jag är glad och stolt att vi har lyckats så väl som det slutligen gick. Ett särskilt tack riktar jag nu till Mattias, vår administratör, som avslutar sin anställning vid nyår.

Vi ser fram emot att diskutera med nya intressenter i februari, efter vårt nu förestående bokslutsarbete och förberedande arbete inför start av nästa programperiods strategiskrivarinsatser under januari månad. Vi uppmanar er att på lediga stunder i tankarna redan nu planera för nya projekt, så hörs vi om era goda idéer när leaderkontoret är åter i selen igen. Tills dess må väl, håll avstånd och var rädda om varandra!

Med önskan om en riktigt GOD JUL & ett ännu bättre NYTT ÅR tar vi nu paus!

Leaderkontoret genom Ewa Ryhr Andersson