Härligt friluftstillfälle – Leaderkontoret har sportlovsstängt i slutet av v 9

1 mars 2021 - Nyhet

I vecka 9 varvar vi uppdrag inom leaderkontoret med lite sportlovsledighet. Måndag och tisdag 1-2 mars når projektägare i behov av kontakt Växtlusts ekonom Anki Marsh på info@vaxtlust.se för vägledning gällande ansökan om utbetalning. Under onsdag 3 mars kan nya intressenter och befintliga projektägare nå verksamhetsansvarig Ewa Ryhr Andersson under samma e-postadress, då frågor bevakas under genomförande av ett särskilt uppdrag åt styrelsen. Därav är mobilen inte ett förstahandsval för kontakt denna dag.

Under torsdag och fredag 4-5 mars är leaderkontoret sportlovsstängt. Vi är åter anträffbara måndag 8 mars. Välkomna då med allehanda frågor. Under tiden läs övriga nyheter på denna sida för information om det aktuella läget för dagen inom föreningen Växtlust Värmlands verksamhet. Dels informerar vi om nya projektmedel att ansöka om senare i vår och dels ger vi besked om arbetet för att skapa en ny strategi inför nästa programperiod, 2023-2027. Därtill ges information om innovationsarbete i nuvarande programperiod och hur vi alla kan hjälpas åt att stimulera detta. Hoppas ni blir nyfikna och vill ta del av det vi nu informerar om :).

Med önskan om ett härligt uteliv och snö att tumla runt i, där den ännu kan tänkas ligga kvar till glädje för många sportlovslediga frilufsare!

// Leaderkontoret